Марката Lamborghini е символ на луксозни, скъпи и много бързи коли.

...
Марката Lamborghini е символ на луксозни, скъпи и много бързи коли.
Коментари Харесай

Как ще изглеждат къщите на Lamborghini в Марбея

Марката Lamborghini е знак на първокласни, скъпи и доста бързи коли. Купувачи за тях несъмнено не липсват, само че компанията взема решение да разшири бизнеса си в посока, в която са го правили и други техни съперници като Aston Martin, Bentley, Bugatti и Porsche - недвижимите парцели. 
 Lamborghini Revuelto - новият модел на италианците, за който се чака на опашка
На опашка за Lamborghini - какъв брой дълъг е описът с чакащи за новия Revuelto

Защото всеки желае бърза и скъпа кола

Наскоро от италианската компания оповестиха своя проект Tierra Viva на стойност 282 милиона евро. Той включва 53 първокласни вили, ситуирани в Коста дел Сол, наоколо до испанския град Марбея и Средиземно море. 

Вилите ще бъдат три типа според от размера си. Най-малките - Esmeralda, са с четири спални, по-големите Zafiro са с пет, а най-големите - Diamante - с цели шест спални.
 Снимка 626233

Всяка къща разполага с два басейна, големи тераси, пряк достъп с автомобил и цветна градина. А гледката към морето е обезпечена, благодарение на стъпаловидната класификация. 
 Снимка 626230

Интериорът на вилите е не по-малко впечатляващ и изкусен до най-малкия подробност, който приказва за разкош от най-високо равнище, тъкмо както при колите.
 Снимка 626232

Мраморни подове, доста стъкло и кожени детайли, дизайнерски мебели и творби на изкуството правят къщите в действителност неповторими, предава Daily Mail.
 Снимка 626231

" Tierra Viva въплъщава същността и силата на Lamborghini и неговата неограничена природа, интерпретирана в архитектурен шедьовър ", споделят от автомобилния производител.
 Lamborghini Revuelto - първият в света V12 plug-in хибрид е тук
Първият хибрид на Lamborghini е тук

Всичко, което знаем за Revuelto

Цените на парцелите в затворения комплекс на по-малко от 10 минути от Марбея стартират от три милиона и 600 хиляди евро и се чака да бъдат изцяло приключени през юни 2026 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР